Elérhetőségek

06/20/258-24-29

Családjog

Irodánk a családi jog egészét kiemelt szakterületének tekinti.

 

A KSH adatai szerint Magyarországon minden 3. házasság válással végződik. Ha úgy érzi, hogy házasságát már nem lehet megmenteni és békés úton szeretné lezárni közös életüket, Irodánk kiemelt szakértelemmel, 35 év szakmai tapasztalattal áll Ön mellett ezekben a nehéz időkben.

Arra törekszünk, hogy házasságukat lehetőleg közös megegyezéssel szüntessük meg, hiszen tudjuk, hogy egy hosszú, éveken át tartó pereskedés senkinek sem válik előnyére. Amennyiben nincs lehetőség a házasság közös megegyezéssel való megszüntetésének, elkerülhetetlen, hogy a házasság megromlásához vezető okok feltárásra kerüljenek.

A házassági bontóperben tett nyilatkozatoknak óriási súlyuk van, legyen szó vagyonjogi kérdésekről, vagy a házasságból született közös gyermek(ek) felügyeleti jogának gyakorlásáról. Kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy Ügyfeleink megfelelő felkészültséggel, az ügy átlátásához elegendő jogi háttértudással rendelkezzenek, mikor belevágnak a válóperes eljárásba. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk az ügy részleteinek megbeszélésére, megismerésére.